Mit tudnak a mai mobil vírusirtók?

Mobil vírusirtókról általában


A mobil vírusirtók nem feltétlen ugyan azt jelentik, mint az asztali társaik. A mobil platform teljesen máshogy épül fel mint egy jól megszokott PC. A vírusirtóknak is más célt kell elérjenek. A mai klasszikus vírusirtók nem csupán vírusvédelmet biztosítanak, hanem lopásvédelmi modult vagy fájl takarítást, de vegyük ezt sorba. 

Félsz, hogy Samsung Galaxy S 7 vagy Iphone 7-edet amiért több 100.000 Ft-ot fizettél ellopják? 
A megoldás egy minőségi vírusvédelem, amelyet akár távolról is menedzselhetünk, így védve az esetleges lopás esetén. 

Jelszó kezelő
Ezt már számítógépeknél is megszokhattuk, hogy egy fő jelszót adhatunk meg ami fokozott biztonságban van, ezzel elkerülve az elfelejtett jelszavakat.

Akkumulátor, Battery Safer
A vírusirtók maximalizálhatják az akkumulátor üzemidejét, ez nagy teljesítményű okostelefonok esetében elengedhetetlen, biztos Te is találkoztál már azzal, hogy már az 1 napot is alig bírta a telefonod.

Wi-Fi kezelő
A Wi-Fi főleg a nyilvános ellenőrizetlen fajta, különösen nagy biztonsági kockázatot rejt magában. Egy profi hacker pillanatok alatt megtudhatja a jelszavad, Facebook bejelentkezési adataidat, ha nem megfelelő Wi-Fi hálózatot használsz, a vírusirtó szoftverek védenek az ilyen irányú támadásoktól.  

Applikáció zároló
Sok vírusirtó gyártó kínálja termékeiben, lényege, hogy az általad választott applikációkat bármikor letilthatod, sok esetben akár távolról is. 

Ezen kívül még sok funkció létezik, gyártókról eltérően, azonban ezek azok amik majdnem az összes esetben megtalálhatók. A mobil vírusirtó tehát nem csupán a vírusoktól védi meg adataidat hanem számos egyéb hasznos funkciót is biztosít amely egyszerűbbé és biztonságosabbá teheti a Mobilozásod. 

Kíváncsi vagy a mobil vírusirtókra látogass el weboldalunkra: www.telnetwork.hu
Asztali vagy mobil vírusvédelemre van szükséged, webshopunk: www.nod32-antivirus.hu

mobil_virusirto_telnetwork_virusirto_androidra_virusirto_ios_virusirto_windows_iphone_7.jpg